Respawnin uudesta pelistä tihkuu tietoa. GameInformer esittelee pelin uusimmassa lehdessään, jonka tiedot ovat valuneet etukäteen verkkoon. Respawn tunnetaan studiona, joka koostuu Call of Duty -sarjan luoneen Infinity Wardin entisistä työntekijöistä.

Pelin julkaiseva EA oli tarkoitus julkistaa lähipäivinä lisätietoa studion verkkomoninpeliräiskintä nimeltä TitanFall, mutta julkistuksen tekevän GameInformer-lehden kansikuva lipsahti jo etukäteen verkkoon. Lehden sisällöstä kertovien raporttien mukaan peliä kehitetään Xbox Onelle, Xbox 360:lle sekä pc:lle, joista Xbox 360 -version kehityksestä vastaa ulkopuolinen studio.

Muiden konsolien poisjättämisen Respawn on ilmeisesti perustellut sillä, että muutoin työmäärä olisi ollut liikaa Respawnin kokoiselle tiimille. Studio on kuitenkin avoin mahdollisuudelle työstää tulevaisuudessa pelejä myös muille alustoille.

Raporttien mukaan GameInformer kuvaa pelin olevan moninpeliin keskittyvä räiskintä, joka sisältää titaaniksi kutsuttuja valtavia mechamaisia kävelijöitä. Peli pyörii Valven uudelleenkoodatun pelimoottorin ympärillä, jonka Respawn on suunnitellut erityisesti uutta konsolisukupolvea varten. Näin yhtiö kokee säästävänsä kehitysaikaa ja pystyy samalla turvautumaan pelikuvan 60-ruudun sekuntivauhtiin.

Pelattavuuden on kuvailtu olevan strateginen ja ottelut ovat pitempikestoisia kuin Call of Duty -sarjan peleissä. Raporttien mukaan maan kamaralla liikkuvat pelaajat on varustettu monenlaisilla aseilla, kykenevät suorittamaan tuplaloikkia sekä kaatamaan jättimäiset titaanit kapuamalla niiden päälle ja ampuen niiden keskusyksikköönsä.

Pelin kartat ovat sekä ihmisten että tekoälyvastustajien asuttamia, joista jälkimmäiset ovat hakkeroitavissa taisteluapureiksi. Pelaajien on myös mahdollista ohjastaa omaa titaaniaan ja käskyttää niitä hyökkäämään vastustajan kimppuun.

Raporttien mukaan Respawn on työstänyt massiivista ensipeliään vuodesta 2010 yhdessä julkaisijakumppani EA:n kanssa.

Respawn on ilmoittanut esittelevänsä TitanFallin virallisesti ensi viikon E3-messuilla.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa