Call of Duty: Modern Warfare Remastered laajenee loppukuusta maksullisesti

Call of Duty: Modern Warfare Remasteredia ei vieläkään voi napata itsenäisesti, mutta maksullista lisäsisältöä siihen kyllä silti ollaan myymässä.

7.3.2017 21:10

Call of Duty: Modern Warfare Remastered on saamassa tässä kuussa maksullista lisäsisältöä. Maaliskuun 21. päivä Activision julkaisee klassikkopelin ehostettuun versioon Variety Map Packin, joka lisää siihen noin 15 eurolla neljä uutta karttaa ja tarjoaa ostajilleen kymmenen harvinaiseksi lupailtua supply drop -pakettia.

Uudet kartat ovat Call of Duty 4:ään aikoinaan myöskin lisäsisältönä julkaistut kentät Killhouse, Broadcast, Creek ja Chinatown. Aiemmin joulukuussa peli sai myös kuusi lisäkarttaa, joita Activision tuolloin jakeli kaikille pelin omistajille kuitenkin ilmaiseksi.

Uusi maksullinen karttapaketti on herättänyt hämmennystä Call of Duty -yhteisössä, sillä Modern Warfare Remastered ei ole vieläkään saatavilla itsenäisenä tuotteena. Ainut keino päästä siihen käsiksi on ollut Call of Duty: Infinite Warfaren erikoisversioiden kautta. Sen lisäksi siis, että pelin pelaajakuntaa on jo aiemmin rajattu keinotekoisesti, voisi uusi karttapaketti hajottaa nyt kyseisen joukkion vieläkin pienempiin osiin.

Lähde: PlayStation Store, NeoGAF

Lisää luettavaa