Call of Duty: Modern Warfare III rikkoi pelisarjan ennätyksiä – suosiota juhlistetaan ekstraeduilla tänä viikonloppuna

Modern Warfare III kelpaa pelaajille kritiikistä huolimatta.

22.11.2023 18:00

Call of Duty: Modern Warfare III näyttää kelpaavan pelaajille.

Activisionin räiskintäsarjan uusin osa on saanut osakseen yksinpelikampanjaan ja moninpelisisältöön kohdistunutta tiukkaa kritiikkiä. Suppeaksi koettu sisältö ei kuitenkaan vaikuta hillinneen merkittävästi pelin suosiota Call of Duty -pelaajien keskuudessa.

Pelin kehittäjä Sledgehammer Games on kiittänyt Call of Duty -pelaajia viestissään, jossa studio kertoo Modern Warfare III:n menestyksestä. Studion mukaan sarjan uusimman osan pelaajat ovat käyttäneet enemmän aikaa pelaajaa kohti kuin kahdessa edellisessä Modern Warfare -pelissä. Verkkopelin lisäksi Modern Warfare III:n kampanja on Sledgehammer Gamesin mukaan vetänyt pelaajia puoleensa. Julkisuudessa lyhyeksi kritisoidun kampanjan pelaajien kerrotaan myös käyttäneen enemmän aikaa pelissä edellisiin Modern Warfare -julkaisuihin verrattuna.

Myös Treyarch-studion kehittämä uudistettu  Zombies-pelimuoto on kelvannut pelaajille. Zombiesin kerrotaan rikkoneen Modern Warfare -ennätyksen pelaajien käyttämän peliajan valossa tarkasteltuna.

Pelin suosiota juhlistetaan tulevana viikonloppuna ylimääräisillä kokemuspisteillä. Modern Warfare III -pelaajat pääsevät viikonloppuna nauttimaan kaksinkertaisesta kokemuspistekertymästä, joka koskee sekä käyttäjäprofiilia, aseita että battle passia.

Sledgehammer vahvisti myös Modern Warfare III:n ensimmäisen kauden käynnistymisajankohdan. Uuteen Call of Duty -sisältöön päästään käsiksi 6. joulukuuta alkaen. Luvassa on uusia karttoja niin moninpeliin kuin Warzoneenkin sekä uusia ominaisuuksia Zombies-yhteistyötilaan.

Lähde: Sledgehammer Games

Lisää luettavaa