Call of Duty: Modern Warfare 3:n ja Warzonen seuraava sisältöpäivitys saapuu huomenna – luvassa on taas tuhti tukku sisältöä

Karttoja, pelimuotoja, aseita!

25.6.2024 08:55

Call of Duty: Modern Warfare 3:n ja Warzonen pelaajille on luvassa uutta sisältöä taas huomenna.

Neljännen kauden puolivälissä saapuvassa Reloaded-päivityksessä on luvassa tuttuun tapaan uusia karttoja, pelimuotoja ja aseita. Sisältöä löytyy niin perinteiseen moninpeliin, zombies-yhteistyöpelitilaan kuin Warzonen battle royaleenkin.

Moninpelin saralla tarjolle tulee lumipeitteiseen vuoristoon sijoittuva Incline-kartta. 6 vs. 6 -kartan kerrotaan tarjoavan suojaisten rakennusten lisäksi näppäriä kiipeilyreittejä, jotka mahdollistavat vastapuolen yllättämisen yläilmoista käsin.

Pelimuotojen saralla luvassa on kolme aiemminkin Call of Duty -valikoimassa nähtyä pelimuotoa: Havoc, Headshots Only ja Mutation. Ihmisten ja erikoiskyvyillä varustettujen mutanttien kohtaaminen tulee saataville osana Altered Strain -tapahtumaa ja tarjoaa kaoottiseksi kuvattua toimintaa. Muunnelmia tuttuihin pelimuotoihin on taas luvassa Bit Party -pelilistalla, jossa pelaajahahmojen päät paisuvat tappojen myötä, mikä tekee heistä helpomman kohteen, mutta tarjoaa samalla lisäpisteitä tavoitteiden mukaisesta pelaamisesta.

Modern Warfare 3:n Zombies -pelitilassa päästään kohtaamaan uusia haasteita Unstable Riftien merkeissä. Riftin sisällä vastaan asettuu toinen toistaan vaikeampia vihollisaaltoja ympäristössä, jonka kerrotaan muuttavan pelin tuttuja asetelmia. Luvassa on kuitenkin haasteiden mukaisesti myös tasokasta lootia ansaittavaksi.

Warzone-pelaajille taas on luvassa uutta tutkittavaa Popovin voimalalla, jossa räjähtänyt DNA-pommi on avannut uusia reittejä, mutta jättänyt samalla myrkkyjä ympäristöön pelaajien riesaksi. Tarjolle tulee myös rajoitetun ajan saatavilla olevia pelimuotoja, joissa leikitellään verkkopelin tapaan mutaatiovoimilla. Warzonessa päästään lisäksi räiskimään uusilla salaisilla aseilla, joita voi löytää bunkkereista ja kartan polttopisteistä.

Uusien aseiden saralla Call of Dutyn neljännen kauden Reloaded-päivitys lisää Reclaimer 18 -haulikon sekä jykevän lähitaistelulekan. Reclaimer 18:n erityispiirre on kaksi eri tulimuotoa. Pumppuhaulikkomoodissa ase tarjoaa tarkkuutta pidemmille etäisyyksille ja puoliautomaattitilassa tulivoimaa lähietäisyyksille.

Call of Duty: Modern Warfare 3:n ja Warzonen seuraava päivitys tulee pelaajien saataville huomenna.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa