Call of Duty: Ghosts iski kullan arvoisesti suomalaisiin

Call of Dutylla ei ole ainakaan vielä vaaraa tulla unohdetuksi Suomessa. Sarjan uusin osa on nyt saanut FIGMAlta kultalevyn.

19.12.2013 04:00

Call of Duty: Ghosts on pysynyt vankasti Suomen myydyimpien pelien listalla aina julkaisustaan asti, mistä näyttää käyvän kiittäminen ainakin pelin PlayStation 3 -versiota. Kotimaisen pelikaupan etujärjestö FIGMA on ilmoittanut myöntäneensä pelin kyseiselle versiolle nyt kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen menekistä.

 Call of Duty -pelisarja juhlii kymmenettä vuottaan ja kymmenettä osaansa huikean menestyksen saattelemana. Call of Duty: Ghosts saavutti maailmanlaajuisesti ensimmäisen myyntipäivänsä aikana yli miljardin dollarin myynnin. Myös Suomessa myynti on sujunut hyvin, sillä Ghosts oli marraskuussa kaikkien pelialustojen myydyin Suomessa, Activision Blizzardin Johanna Strunke kommentoi.

Maailmalla uusimman Call of Dutyn myyntitilanne on kiinnostanut jälleen tietysti vahvasti. Pohdinnassa on esimerkiksi ollut, millaista sarjan uusimman osan suosio on ollut vanhempiin peleihin nähden. Sen ohella, että Ghostsin arvostelumenestys on ollut pomppuista, on myyntipakkaa ollut sekoittamassa myös esimerkiksi uudet pelikonsolit.

Lähde: FIGMA

Lisää luettavaa