Call of Duty: Black Ops III:n pc-päivitys paikkaa suorituskykyongelmia

Call of Duty: Black Ops III:a vaivaaviin suorituskykyongelmiin luvataan ainakin pientä helpotusta uudessa päivityksessä.

16.11.2015 06:00

Call of Duty: Black Ops III:n pc-versio on saanut uuden päivityksen, jonka kerrotaan korjaavan pelin suorituskykyongelmia.

Äskettäin julkaistun Call of Duty: Black Ops III:n ruudunpäivitysongelmista on poristu melkoisesti pelin julkaisun jälkeen. Black Ops III:n pc-version on kerrottu kärsivän sekä kaatuiluun johtavista bugeista että heikosta optimoinnista. Konsoliversionkaan suorituskyky ei ole saanut kiitosta, sillä grafiikkavertailun mukaan Call of Duty: Black Ops III:n yksinpelikampanja on teknisesti kovin epävakaa kokemus niin Xbox Onella kuin PS4:lläkin.

Viikonlopun aikana pelkästään Call of Duty: Black Ops III:n pc-vesioon julkaistun päivityksen kerrotaan ainakin lievittävän peliä vaivaavia ongelmia. Päivityksen yksityiskohtia ei ole julkistettu, mutta Steam-tiedotteessa sen kerrotaan korjaavan suorituskykyongelmia ja paikkaavan bugeja. Pc-kehittäjien Twitterissä saaman palautteen perusteella päivitys ei kuitenkaan ratkaise läheskään kaikkia Call of Duty: Black Ops III:n puutteita.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa