Call of Duty: Black Ops III:n lisäsisältö sivuaa toista maailmansotaa – uusia videoita julki

Activision on ryhtynyt valottamaan Call of Duty: Black Ops III:n sisältöä ja muita etuja. Luvassa on muun muassa ylimääräistä toisen maailmansodan aikaan sijoittuvaa zombitoimintaa.

24.10.2015 12:06

Activision on paljastanut ensimmäiset yksityiskohdat noin kahden viikon päässä siintävän Call of Duty. Black Ops III:n kausikortista.

Tuttuun mallin uuden Call of Dutyn kausikortin hankkijat voivat odottaa saavansa pelattavakseen pelin julkaisun jälkeen neljä moninpelikeskeistä lisäsisältöpakettia. Uusien pakettien sisällöstä tiedetään tällä hetkellä sen verran, että tulossa on ainakin sekä uutta sisältöä pelin zombitilaan että myös uudelleenluotuja versioita Call of Duty: World at Warista ja aiemmista Black Ops -peleistä tutuista fanien suosimista moninpelikartoista.

Hintaa kausikortille ei vielä ole vahvistettu. Jos vanhoihin merkkeihin on kuitenkin luottamista, tulee kausikortti maksamaan noin 50 euroa, kun taas lisäsisältöpaketit yksinään kustantanevat sellaiset 15 euroa.

Kausikorttia ei tuoda ollenkaan myyntiin PlayStation 3:lle eikä Xbox 360:lle. Jo aiemmin Activision on myös vahvistanut, etteivät Black Ops III:n vanhan sukupolven versiot sisällä ollenkaan tarinakampanjaa.

Activision on lisäksi nyt vahvistanut, että Black Ops III:n keräilyversion ja kausikortin ostajat päästetään käsiksi myös ylimääräisen The Giantiksi kutsuttuun zombiseikkailuun. The Giant tarjoaa jatkoa Black Ops II:sta tuttuun Origins-zombiseikkailuun ja palauttaa pelaajansa näin ollen vaihteeksi taas toisen maailmansodan tunnelmaan vanhojen räiskijöiden Dempseyn, Nikolain, Takeon ja Richthofenin kanssa.

Ohessa sekä The Giantista teetetty esittelyvideo että myös Black Ops III:n julkaisutraileri. Tuore Call of Duty julkaistaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle 6. marraskuuta.

Päivitys kello 15:05: Black Ops III:n kausikortin hinnaksi on tosiaan vahvistunut 50 euroa.

Lähde: Activision Games Blog

Lisää luettavaa