Call of Duty: Black Ops III toivottaa mikromaksut tervetulleiksi

Call of Duty: Black Ops III pönkittää mustaa pörssiään mikromaksumahdollisuuksin.

15.12.2015 12:30

Mikromaksujunan uusin matkustaja on viime kuussa julkaistu Call of Duty: Black Ops III

Pelin tuorein päivitys tuo mukanaan mahdollisuuden ostaa Call of Duty Points -pisteitä, joilla on useampia eri käyttötarkoituksia pelin sisällä. Ne pönkittävät pelin Black Market -kauppapaikan taloutta toimimalla pelaamalla ansaittavan Cryptokeys-valuutan maksullisina korvaajina. Pisteillä voi ostaa itselleen normaalisti Cryptokeys-saalista vastaan lunastettavia Supply Drop -paketteja, jotka saattavat sisältää harvinaisia aseita, asusteita, eleitä ja muita kosmeettisia pikkulisiä. 

Pelin zombitilan fanit voivat ostaa pisteillä myös Liquid Divinium -mönjää, jota keräilemällä voi tehtailla räiskintää vauhdittavia ja helpottavia Gobblegum-purkkapalloja. Myös Liquid Diviniumia voi löytää edelleen tavanomaiseen tapaan peliä pelaamalla.

Näiden ohessa pisteillä voi ostaa Activisionin mukaan myös ”muuta pelisisältöä”, mutta tarkkaa listaa käyttötarkoituksista julkaisija ei ole paljastanut. 

Pistepäivitys ei ole kirjoitushetkellä ehtinyt vielä kaikille alustoille, mutta mikromaksumahdollisuuksien pitäisi saapua kaikkien pc-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajien saataville tämän päivän aikana. Pisteiden eurohintaa ei vielä tiedetä sentilleen, mutta Yhdysvalloissa 100 Call of Duty Pointsia vastaa noin yhtä dollaria eli euroissa noin 90 senttiä. Kaikki pelin lähitulevaisuudessa tulille laittavat pelaajat saavat käyttöönsä 200 pisteen ilmaisstarttipaketin.

Lähde: Activision, VG247, Charlie INTEL

Lisää luettavaa