Activision ei näytä olevan muuttamassa tapaa, jolla se on jakamassa lisäsisältöä Call of Duty -peleihinsä. Yhtiö on kuluvalla viikolla julkistanut Call of Duty: Advanced Warfarea varten oman kausikortin, jonka hankkiminen takaa pelaajille pääsyn neljään tulevaisuudessa julkaistavaan pelin kartapakettiin sekä muutamaan lisäaseeseen.

Kausikortin ostajat pääsevät heti pelin julkaisussa käsiksi myös ylimääräiseen Atlas Gorge -karttaan, joka on pakattu myös osaksi Advanced Warfaren erikoisversioita. Trailerin kartasta voi katsastaa ohesta.

Kausikortille on jälleen kerran kertymässä hintaa noin 50 euroa. Yksittäin ostettuna Advanced Warfaren karttapaketeille kertyy siis hintaa noin 15 euroa kappaleelta. Karttapaketit ovat nimeltään Havoc, Ascendance, Supremacy ja Reckoning ja niistä ensimmäinen julkaistaan tammikuussa Xboxeille.

Call of Duty. Advanced Warfaren julkaisu koittaa vitallisesti 4. päivä marraskuuta. Day Zero Editionin hankkineet pelaajat pääsevät tosin pelaamaan jo päivää aikaisemmin, koska miksipä ei.

Lisää luettavaa