Call of Duty: Advanced Warfare yhdellä ostoksella vanhoille ja uusille konsoleille

Activision tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hankkia Call of Duty: Advanced Warfare yhdellä ostoksella sekä vanhalle että uudelle konsolisukupolvelle.

8.10.2014 07:00

Activision on julkistanut tarjoavansa Call of Duty: Advanced Warfaren vanhan sukupolven konsoliversion ostajille päivityksen uusille konsoleille ilman lisämaksua.

Kampanjaehtojen mukaisesti Call of Duty: Advanced Warfaren PS3- ja Xbox 360 -versioiden ostajat pääsevät käsiksi uuden sukupolven versioon ilmaiseksi vain lataamalla pelin samalla käyttäjätilillä uudelle konsolisukupolvelle maaliskuun loppuun  mennessä. Kampanja on toistaiseksi tarjolla vain pelin digitaalisten versioiden ostajille ja ennakkotilaajille. Äskettäin julkisuuteen tullut tarjous on vahvistettu toistaiseksi vain Pohjois-Amerikassa ja kampanjan saatavuudesta Euroopassa odotellaan yhä Activisionin vahvistusta.

PS Blogissa julkaistujen tietojen mukaan myös pelaajien hankkima Call of Duty: Advanced Warfaren lisäsisältö siirtyy konsolisukupolvien välillä, joten pelin kausipassiakaan ei tarvitse hankkia kahteen kertaan. Myös moninpelitilastot ja avatut varusteet kantautuvat saman konsoliperheen versioiden välillä, joten verkkopelaamistakin voi jatkaa tutusta tilanteesta uudella konsolisukupolvella.

Lähde: PS Blog, PureXBOX

Lisää luettavaa