Call of Duty: Advanced Warfare paukuttaa julkaisutrailerilla – kaksi viikkoa etuajassa

Activision on niin innoissaan uudesta Call of Dutysta, että pelin julkaisutraileri päätettiin heittää pihalle jo viikkoja ennen itse julkaisua.

19.10.2014 03:45

Pian koittaa taas se hetki, kun uuden Call of Duty -pelin on aika saada julkaisunsa. Monille tämä aika vuodesta onkin varmasti jännitystä täynnä, mutta erityisesti julkaisija Activision ei nyt meinaa pysyä pöksyissään sitten ollenkaan. Pelijätti on nimittäin julkaissut Call of Duty: Advanced Warfaren julkaisutrailerin kaksi viikkoa ennen pelin julkaisua.

Uusi video kokoaa yhteen aikalailla ne huomattavimmat lisät, mitä Advanced Warfare on esittelemässä pelisarjaan. Näkyvillä on siis erityisesti pelin tulevaisuusteknologia monine outoine virityksineen, mitä tuetaan aina välillä myös Kevin Spaceyn naamavärkillä.

Niin joo, saattoi videolla jotain räjähtääkin myös aina välillä.

Call of Duty: Advanced Warfaren maailmanlaajuinen julkaisu koittaa 4. päivä marraskuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin. Mikäli pelistä on tosin ennakkotilannut niin sanotun Day Zero Editionin, pitäisi pelaamaan päästä virallisestikin jo päivää aikaisemmin.

Lisää luettavaa