Call of Cthulhu saapuu kauhistuttamaan uudella sukupolvella

Uusi Call of Cthulhu -peli tekee tuloaan - tällä kertaa Sherlock Holmes -konkareiden käsissä.

19.1.2014 21:42

H.P. Lovecraftin kirjoituksiin jälleen tavalla jos toisella pohjautuva uusi Call of Cthulhu -peli on kehitteillä. Tuotoksen kehityksestä uuden sukupolven konsoleille ja pc:lle on vastaamassa useista Sherlock Holmes -peleistä tunnettu Frogware, kun taas julkaisun hoitaa Focus Home Interactive.

Ainakin toistaiseksi simppelisti vain Call of Cthulhuna tunnetusta uudesta pelistä ei vielä juuri muuta sitten tiedetäkään. Julkistusta tukeakseen Focus julkaisi lähinnä pelaajien nähtäväksi joukon taidekuvia, jotka vihjaavat ainakin jonkinlaisesta jännärikokemuksesta.

Viimeksi Call of Cthulhu -nimeä kantava videopeli nähtiin vuonna 2012, kun iOS:lle, Windowsille ja Androidille ilmaantunut taktiikkarope Call of Cthulhu: The Wasted Land julkaistiin. Astetta tutumpi monille lienee kuitenkin ensimmäisestä persoonasta kuvattu kauhuräiske Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth, joka nähtiin aikoinaan alkuperäisellä Xboxilla ja pc:llä.

Lovecraft itse kirjoitti myös 20-luvulla kauhunovellin nimeltä Cthulhun kutsu. Vastaavaa nimeä on toki käyttänyt lisäksi muun muassa 80-luvulla tavattu pöytäroolipeli.

Lähde: Focus Home Interactive (Twitter)

Lisää luettavaa