Call of Dutyn luojiin kuuluva Jason West liittyi Fortnite-kehittäjän riveihin

Jason West on virallisesti nyt Epic Gamesin miehiä.

13.4.2019 12:09

Ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin isosti 2000-luvulla vaikuttanut Jason West on siirtynyt Epic Gamesin riveihin. Epic on vahvistanut, että West vaikuttaa nykyisin yhtiön pelinkehityspuolella, joskaan ei ole tarkemmin halunnut vielä puhua tämän vastuista ja projekteista.

The Game Awards -järjestäjä Geoff Keighleyn tietojen mukaan West aloitti Epicilla noin kuukausi sitten.

West ehti viettää hiljaiseloa pelien osalta vuodesta 2013 asti, kun tämä lähti perustamansa Respawn Entertainmentin riveistä perhesyihin vedoten. Titanfallin ja Apex Legendsin tehneen Respawnin perustamisen ohella hänet tunnetaan parhaiten yhtenä Call of Dutyn luoneen Infinity Wardin rakentajista. Hänen ohjaamana syntynsä ovatkin saaneet esimerkiksi Call of Duty 2 sekä kaksi ensimmäistä Modern Warfarea. Ensimmäisen Call of Dutyn teossa hän vaikutti pelin teknologiapuolella.

Monen Call of Duty -konkarin tavoin hän oli yhtälailla osa kovasti kiitellyn Medal of Honor: Allied Assaultin kehitystä. Westin aika Call of Dutyn suhteen päätökseen vuonna 2010, kun tämä potkittiin Respawnia nykyisin vetävän Vince Zampellan ohella pihalle Infinity Wardilta sopimusirkkomukseen vedoten..

Lähde: Variety

Lisää luettavaa