Call of Duty: Warzonen ja Vanguardin viimeinen kausi käynnistyy huomenna.

Viime vuonna julkaistun Vanguardin ja kolmen Call of Duty -pelin rinnalla eläneen Warzonen viimeisellä kaudella päästään pahisten rooliin. Last Stand -nimellä kulkevalla kaudella keskiössä on Task Force Tyrants. Neljän operaattorin joukkio koostuu nicaragualaisesta rikollisjohtajasta, lähi-itäläisestä sotaherrasta, omaa joukkuettaan vastaan kääntyneestä merijalkaväen sotilaasta sekä kyberneettisesti parannellusta soturista.

Uusien pahishahmojen ohella pelaajat pääsevät myös valitsemaan puolensa pahisten ja sankarien välillä uudessa yhteisötapahtumassa. Luvassa on myös kaki uutta moninpelikarttaa sekä Dark Aether -saagan päätös Call of Duty: Vanguardin Zombies-pelitilassa. Luvassa on myös uusia aseita sekä tietenkin myös kosmeettisia varusteita.

Vanguard ja Warzone tekevät viimeisen kautensa jälkeen tilaa 28. lokakuuta ilmestyvälle Call of Duty: Modern Warfare II:lle. Pian tämän jälkeen julkaistaan myös Call of Duty: Warzone 2, jonka virallista ilmestymispäivää ei ole vielä vahvistettu. Vuodetut asiakirjat ovat kuitenkin kertoneet Battle royale -pelin jatko-osan saapuvan 28. marraskuuta.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa