Call of Duty: Warzonen ja Vanguardin kolmannella kaudella taistellaan elokuvahirviöiden kanssa

Godzilla ja King Kong tekevät tuhojaan Call of Dutyssa.

22.4.2022 07:05

Call of Duty: Vanguardin ja Warzonen kolmas kausi on paljastettu.

Classified Arms -nimeä kantava kausi sisältää tuttuun tapaan uusia karttoja, aseita, operaattoreita ja erikoistapahtumia. Warzonen kartta saa myös uudistuksia, joiden myötä pelaajat pääsevät esimerkiksi ottamaan toisistaan mittaa uudella Gulag-kaksintaistelualueella ja tutustumaan kartalla tehtäviin kaivauksiin. Vanguardin moninpeliin taas on luvassa kaksi uutta karttaa sekä uusia haasteita ja aseita Zombies-pelitilaan. Uusina aseina pelaajat pääsevät käsiksi M1916-kivääriin ja Nikita AVT -rynnäkkökivääriin.

Erikoistapahtumissa on kolmannella kaudella tarjolla hieman lennokkaampaa sisältöä, sillä toukokuussa käynnistyvää Operation Monarch -tapahtumaa tähdittävät elokuvahirviöt Godzilla ja King Kong. Monstereiden roolia tapahtumassa ei toistaiseksi ole tarkennettu, mutta pelaajat voivat löytää kartalta viittauksia tuleviin tapahtumiin jo ennen tapahtuman alkua.

Call of Duty: Vanguardin ja Warzonen kolmas kausi käynnistyy 27. huhtikuuta. Operation Monarch -tapahtuman pariin taas päästään 11. toukokuuta.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa