Call of Duty: Warzone saapuu mobiililaitteille – tältä näyttää battle royale mobiilimuodossa

Warzone saapuu mobiililaitteille.

19.9.2022 12:01

Call of Duty: Warzone valloittaa seuraavaksi mobiililaitteet.

Julkaisija Activision tarjosi äskettäin esittelyn suositun battle royale -pelin mobiiliversiosta. Call of Duty: Warzone Mobilen kerrotaan sisältävän Warzonesta tuttua toimintaa operaattorihahmoineen ja aseineen. Mobiiliversiossa ovat mukana myös tutut Warzonen mekanismit, kuten varusteostot, varustusta, kokemusta ja rahaa kerryttävät sopimushaasteet sekä Gulag-kaksintaistelut.

Mobiili-Warzonen ilmestyessä pelaajat pääsevät ottamaan toisistaan mittaa jopa 120 pelaajan taisteluissa tutulla Verdanskin kartalla. Pelin kerrotaan kuitenkin saavan myöhemmin myös Warzone 2.0:n myötä ilmestyvän Al Mazrah-kartan. Warzone Mobilen kerrotaan myös tukevan tietyiltä osin yhteistä etenemistä Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kanssa. Pelaajat voivat esimerkiksi kartuttaa Battle Pass -etenemistään kaikissa kolmessa pelissä sekä avata uusia aseita ja hahmoja kaikkiin peleihin.

Call of Duty: Warzone Mobilen kerrotaan ilmestyvän ensi vuoden aikana. Android-käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä peliin jo nyt ja avata samalla palkintoja pelin ilmestymistä silmällä pitäen.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa