Call of Duty -tietovuodot paljastivat lisätietoja Modern Warfare 2:sta ja Warzone 2:sta

Tämän vuoden Call of Duty -peleistä saatiin lisätietoja epävirallisista lähteistä.

26.5.2022 06:04

Äskettäin paljastetuista Call of Duty: Modern Warfare 2:sta ja Warzone 2:sta on saatu uutta tietoa.

Tänä vuonna ilmestyvät Call of Duty -pelit paljastettiin tällä viikolla varsin niukoin tiedoin, mutta datalouhijat ja tietovuotajat ovat saattaneet maailmalle tukun tarkennuksia peleistä. Nähtävästi Call of Duty: Vanguardin kolmanteen kauteen liittyvistä tiedostoista kerätyn datan perusteella Call of Duty: Modern Warfare 2:n on määrä  ilmestyä pc:n ja nykyisen konsolisukupolven ohella yhä myös PS4:lle ja Xbox Onelle.

Tiedostot ovat paljastaneet Modern Warfare 2:n betatestin saapuvan ensimmäisenä PS4- ja PS5 -pelaajien saataville. Betatestin ajankohdasta ei ole vielä viitteitä. Datalouhijat ovat lisäksi löytäneet pelistä kolme eri versiota. Tietojen perusteella Modern Warfare 2 julkaistaan perusversiona, molempien konsolisukupolvien versiot sisältävänä versiona sekä tukun virtuaalisisältöä sisältävänä Vault Edition -versiona. Vault Edition sisältää esimerkiksi kokemuspistekertoimia, Battle Pass -taso-ohituksia sekä joukon operaattorikuoseja.

Modern Warfare 2 -tietojen ohella verkkoon on tupsahtanut väitettyjä yksityiskohtia myös battle royale -räiskintä Warzone 2:sta. Pelialan sisäpiirin lähteistään tunnettu Tom Henderson on julkaissut Try Hard Guides -sivustolla Warzone 2:n kartan rakennetta esittävän kuvan. Lisäksi pelaajien kerrotaan pystyvän uimaan Warzone 2:ssa mikä ei ollut mahdollista alkuperäisen Warzonen kartoilla.

Virallisia lisätietoja tämän vuoden Call of Dutyista saadaan näillä näkymin 8. kesäkuuta järjestettävässä paljastustilaisuudessa.

Lähde: Try Hard Guides, VG247

Lisää luettavaa