Call of Duty saa uuden pelimoottorin tänä vuonna – uusi peli vahvistettiin Modern Warfare -jatko-osaksi

Activision on vahvistanut virallisesti Modern Warfaren saavan jatkoa tänä vuonna.

12.2.2022 11:00

Activision on paljastanut uusia yksityiskohtia vuoden 2022 Call of Duty -tarjonnasta.

Viimeisimmässä Call of Duty -blogissa paljastetut tiedot vahvistavat viime vuonna julki tulleet huhut, joiden mukaan tämänvuotinen Call of Duty olisi jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle Call of Duty: Modern Warfarelle. Blogipäivityksessä ei kuitenkaan vahvisteta huhuja, joiden mukaan pelissä taisteltaisiin eteläamerikkalaisia huumekartelleja vastaan.

Blogipäivitys sisältää kuitenkin myös uusia tietoja tämänvuotisesta Call of Duty -annista. Infinity Wardin kehittämäksi vahvistetun Call of Dutyn ja uuden Warzone-kokemuksen kerrotaan olevan suunniteltu alusta alkaen yhtenäisesti. Kokonaan uuden pelialueen ja uuden hiekkalaatikkotilan saavan Warzonen luvataan myös tekevän massiivisia uudistuksia battle royale -lajityyppiin.

Call of Duty: Modern Warfaren jatko-osan ja uudistuvan Warzonen kerrotaan pyörivän myös uudella pelimoottorilla. Blogipäivitys ei paljasta tarkempia tietoja pelimoottoriuudistuksista, mutta mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on kyseessä uudistettu versio Call of Duty -pelisarjan käyttämästä IW-pelimoottorista. Pelimoottorin edellinen iso uudistus julkaistiin vuonna 2019 Call of Duty: Modern Warfarea ja Warzonea varten, ja samaa pelimoottoria käytettiin myös viime vuonna julkaistussa Call of Duty: Vanguardissa.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa