Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n seuraava suurpäivitys saapuu ensi viikolla – tätä on luvassa

Kolmannen kauden puoliväli lähestyy.

4.5.2023 12:46

Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kolmannen kauden puolivälin päivitys on pian täällä.

Kolmannen kauden Reloaded-päivitys tuo mukanaan tavanomaiseen tapaan liudan uutta sisältöä. 10. toukokuuta saapuvassa päivityksessä on tarjolla uutta pelattava kaikkiin pelimuotoihin.

Verkkomoninpeliin on luvassa uusi 6 vs. 6 -kartta Alboran Hatchery, jota kuvataan tuuliseen laitokseen sijoittuvaksi keskikokoiseksi kartaksi. Luvassa on lisäksi suuremman mittakaavan Infected-toimintaa isommilla kartoilla ja pelaajamäärillä. Verkkomoninpeliin lisätään myös pienempiä 3 vs. 3 -yhteenottoja Faceoff-pelitilan paluun myötä.

Special Ops -yhteistyötilan pelaajille on tarjolla kaksin kappalein uutta sisältöä. Raid Episode 3:ssa pelaajat tunkeutuvat syvemmälle neuvostotukikohtaan, jossa heitä odottavat vanhat tunneliverkostot ja sähköistetyt vedet. Kolmannesta episodista on myös tarjolla avattavaa sisältöä uuden operaattorin sekä kahden asekuosin merkeissä. Lisäksi Special Ops -tilaan on luvassa uusi tehtävä, jossa pelaajat joutuvat puolustautumaan vihollisaaltoja vastaan.

Warzone 2.0:ssa on luvassa uusia taktisia vaihtoehtoja ostopisteiltä ja täydennyslaatikoista löytyvien kykypakettien kautta. Pelaajat voivat myös hyödyntää sijoitettavaa ostopistettä sekä löytää Gulag Entry Kitin, jonka avulla he saavat uuden tilaisuuden palata peliin Gulag-taistelun kautta. DMZ-pelitilaan taas on luvassa uusi maanalainen bunkkerikompleksi, jossa luvassa on uusia haasteita pimeissä olosuhteissa.

Rankatut taistelut tulevat päivityksen myötä saataville myös Warzone 2.0:aan. Aluksi betaversiona saataville tulevassa rankatussa pelitilassa taistellaan kilpailuhenkisemmillä asetuksilla ja kerätään taitopisteitä ranking-tasojen kipuamiseksi.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa