Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kolmas kausi käynnistyy pian – luvassa on mittavia uudistuksia

Ensi viikolla on luvassa lisää Call of Dutya.

9.4.2023 06:16

Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n seuraava kausi käynnistyy tulevalla viikolla.

Activision on paljastanut ennakkoon yksityiskohtia kolmannen kauden annista. Aiempien Call of Duty -kausien tapaan luvassa on uutta sisältöä niin karttojen, hahmojen, aseiden kuin pelimuotojenkin muodossa.

Modern Warfare II -pelaajat pääsevät palaamaan edellisestä Modern Warfaresta tutun Gunfight-pelimuodon pariin. Gunfightissa on luvassa tiivistunnelmaisia yhteenottoja kahden kaksihenkisen tiimin välillä satunnaistetulla varustuksella.

Karttatarjonta taas koostuu kolmesta pienemmästä kartasta: majakkasaarelle sijoittuvasta Pelayo’s Lighthousesta, öisestä Black Goldista sekä kauden puolivälin tienoilla ilmestyvästä Alboran Hatcherystä. Luvassa on myös kaksi isompaa Battle Map -karttaa: Warzone 2.0:n pelialueelta tutut Rohan Oil sekä Sattiq Cave Complex.

Luvassa on uutta sisältöä myös yhteistyöpelitila Special Opsiin. Kauden puolivälissä yhteistyöpelaajat pääsevät käsiksi uuteen tehtävään sekä Raid-tehtävän kolmanteen jaksoon, joka jatkaa myös Task Force 141:n tarinaa pelin kampanjan jälkimainingeissa. 

Warzone 2.0:aan taas on luvassa uusi versio Warzonen tutusta Resurgencepelitilasta. Massive Resurgence -nimellä tunnetussa pelitilassa on luvassa intensiivisiä taisteluita isommalle kartalle sovitettuna, sillä pelimuodon pelaajamäärää on kasvatettu tilaan sopivaksi. Myös Plunder-pelitila tekee paluun kolmannen kauden aikana. Kolmannella kaudella Gulag-taistelut siirtyvät myös uuteen ympäristöön, jonka sijaintia ei vielä esitelty tarkemmin.

Myös DMZ-pelitilaan on luvassa mittavia uudistuksia. Pelaajat pääsevät esimerkiksi käymään kauppaa uuden vaihdantajärjestelmän kautta. Työpajat taas tarjoavat tilaisuuden muokata aseita uusilla lisäosilla pientä maksua vastaan. DMZ-pelaajat saavat myös käyttöönsä useita operaattorivaihtoehtoja, joista jokaisella on omat varusteensa. Luvassa on myös uusia haasteita uuden vihollisryhmittymän sekä uusien tehtävien ja pomovihollisten muodossa.

Kausi tuo mukanaan myös useampia pelin kampanjasta tuttuja operaattorihahmoja. Alejandro Vargas, Valeria Garza ja kumppanit saavat käsiinsä myös uusia työkaluja FJX Imperium -tarkkuuskivääristä, Cronen Squall -kivääristä sekä kahdesta kauden varrella ilmestyvästä pistoolista.

Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kolmas kausi käynnistyy 12. huhtikuuta.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa