Call of Duty: Modern Warfare 3 paljastettiin – tätä on luvassa kampanjassa ja verkkopelissä

Modern Warfare 3 lupaa isoja uudistuksia.

18.8.2023 05:11

Call of Duty: Modern Warfare 3 on nyt esitelty maailmalle.

Warzone-verkkopelissä järjestetyssä tapahtumassa tehdyn paljastuksen myötä tämänvuotisesta Call of Dutysta on saatu ennakkotiedot niin yksinpelikampanjan kuin moninpelinkin osalta. Luvassa on jälleen tuhti paketti räiskintätoimintaa.

Modern Warfare 3:n kampanja on suoraa jatkoa viimevuotisen pelin tarinaan. Tarinassa Call of Duty -pelaajille tuttu kapteeni Price jahtaa alkuperäisessä Modern Warfare -sarjassa tavattua Vladimir Makarovia yhdessä Task Force 141 -joukkojen kanssa. Sledgehammer Gamesin kehittämän tarinan kerrotaan tarjoavan elokuvamaisia toimintakohtauksia sekä entistä enemmän pelaajan valintoja avoimissa taistelutehtävissä. Avoimien tehtävien kuvataan tarjoavan mahdollisuuksia niin hiiviskelyyn, suoraan toimintaan kuin ajoneuvojenkin hyödyntämiseen isoilla kartoilla.

Verkkopelin saralla Modern Warfare 3:n kerrotaan tarjoavan modernisoidut versiot kaikista vuoden 2009 Call of Duty: Modern Warfare 2:n kartoista. Kyseisten 16 kartan lisäksi mukana on myös neljä suurempaa taistelukenttää, joita pelataan Ground War- ja Invasion-pelitiloissa. Uusista verkkopelimekanismeista paljastettiin tiiviisiin taistelutiloihin sopiva tac-stance -ampuma-asento, joka on välimalli lonkalta ampumisen ja varsinaisen tähtäämisen väliltä. Lisäksi pelaajilla on lisää tilaisuuksia muovata hahmoaan uusilla varusteilla, kuten hansikkailla ja saappailla sekä uusilla kustomointivaihtoehdoilla.

Yhteistyötoiminnasta kiinnostuneille pelaajille tarjolla on tuttu Zombies-pelitila uudistetussa muodossa. Zombies-pelimuodosta ei juurikaan paljastettu lisätietoja, mutta sen kerrotaan tarjoavan selviytymistä, toimintaa ja salaisuuksia valtavia zombilaumoja vastaan avoimessa pelimaailmassa.

Lähde: Call of Duty

Lisää luettavaa