Call of Duty: Modern Warfare 2:ssa avattu sisältö kantautuu myös tämän vuoden Call of Dutyyn

Call of Duty -pelaajat eivät menetä edistystään uuden pelin tullessa.

18.7.2023 19:41

Call of Duty: Modern Warfare 2 -pelaajat saavat pitää kovalla pelaamisella ansaitsemansa sisällön myös sarjan seuraavassa osassa.

Activision on pantannut tietoa vuoden 2023 Call of Duty -pelistä poikkeuksellisen pitkään. Call of Dutyn virallinen Twitter-tili on kuitenkin antanut vihiä loppuvuodesta tulevasta pelistä.

Twitter-kyselyssä Call of Duty -pelaajilta kysytään, pitäisikö Call of Duty: Modern Warfare 2:n sisällön kantautua myös tulevaan peliin. Kyselyn ainoa varsinainen vastausvaihtoehto on kuitenkin kyllä, mutta vastaajat voivat penätä myös seuraavan osan julkistusajankohtaa. Viesti antaa siis joka tapauksessa vahvistuksen siitä, että aseet, operaattorit ja muut kosmeettiset varusteet osvat saatavilla myös tulevassa Call of Dutyssa.

Seuraavan Call of Dutyn on huhuttu olevan suoraa jatkoa viimevuotisen pelin tapahtumiin. Huhun mukaan Modern Warfare 3 -nimellä ilmestyvän julkaisun uumoiltiin aikaisemmin olevan vain pienimuotoisempi päivitys, mutta Activision on kertonut julkaisevansa tänäkin vuonna täysiverisen uuden Call of Duty -pelin. Viime viikolla saatiin vihiä myös ensi vuoden Call of Duty -pelistä, kun väitetty pääosan esittäjä lipsautti julkisuuteen materiaalia pelin liikekaappaussessioista.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa