Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -tila ei tue ainakaan aluksi sataa pelaajaa – pelaajapalaute ratkaisee kuitenkin lopullisen luvun

Call of Dutyn omaa näkemystä battle royale -pelityylistä pääsevät innokkaimmat kokeilemaan pian.

4.9.2018 23:10

Call of Duty: Black Ops IIII:n  battle royale -tila Blackoutista tiedetään viimein hieman enemmän ensi viikolla käynnistyvän beta-testin kunniaksi. Game Informer -lehti pääsi etukäteen tutustumaan uuden pelitilan antiin ja on pystynyt jo nyt siis kertomaan hieman näkemästään.

Selvyys on nyt saatu erityisesti sille, että beta-testissä yhteen Blackout-otteluun mahtuu kerralla räiskimään 80 pelaajaa. Treyarch kertoo, että tilaa on testailtu firman sisällä myös jo sadan pelaajan kokoisien yhteenottojen muodossa, mutta kehittäjät kokevat pienemmän määrän sopivan tällä hetkellä paremmin osaksi kokemusta. Toki mitään ei ole löyty vielä täysin lukkoon asian suhteen, vaan pelaajapalaute voi vielä hyvinkin vaikuttaa kehittäjien lopulliseen ratkaisuun asian suhteen, jos 80 räiskijän kahinat eivät jostain syystä yleisöä miellytäkään.

Tiedossa Blackoutin suhteen nyt myös on, että pelitilassa tullaan näkemään pelaajien keskuudessa vaeltavia tekoälyn ohjaamia zombeja. Tämä on käytännössä yksi pelitilan pyrkimyksistä toimia eräänlaisena Black Ops -sarjan eri osa-alueita yhdistävänä kokonaisuutena. Pelikartta esimerkiksi myös rakentuu sijainneista, jotka muistuttavat rakenteeltaan vanhoja Black Ops -lokaatioita. Myös tuttuja Black Ops -hahmoja on odotettavissa osaksi Blackoutia.

Erilaisia ajoneuvoja pelitilaan on vahvistettu tähän mennessä neljä kappaletta. Maalla liikkumaan päästään kaksi pelaajaa kyytiinsä mahduttavalla mönkijällä ja viittä pelaajaa tukevalla rekalla. Vedessä kiitää voi vuorostaan neljä pelaajaa kantavalla veneellä, kun taas taivaan valloittamiseen tarjolla on viittä pelaajaa kuljettava Little Bird -helikopteri.

Call of Duty: Black Ops IIII:n tuore beta-testi käynnistyy ensin PlayStation 4:llä 10. syyskuuta, mihin Xbox One ja pc hyppäävät mukaan 14. päivä. Testaamaan pääsevät ensisijaisesti pelin ennakkotilaajat ja beta kestää aina syyskuun 17. päivään asti. Pc:lle on tosin luvattu myös avointa betaa aikavälillä 15.-17. syyskuuta.

Lähde: Game Informer (1), (2), (3)

Lisää luettavaa