Call of Duty: Black Ops 4 uudistaa asetuntumaa ballistiikkamallilla

Call of Duty: Black Ops 4:n asetuntumaa on laitettu uuteen uskoon sarjan edellisistä osista.

3.8.2018 05:56

Call of Duty: Black Ops 4:n pelaajat saattavat huomata muutoksia pelin tuntumassa.

Kehittäjä Treyarch kertoo laittaneensa Call of Dutyn asetuntumaa uuteen uskoon Black Ops 4:ssä. Yksi uudistuksista on ennakoitava rekyyli, jonka seurauksena aseet käyttäytyvät samalla tavalla aina ammuttaessa. Uudistus mahdollistaa rekyylin kompensoimisen etenkin tutuksi tulleilla aseilla.

-Minusta ne ovat Call of Duty -pelien parhaan tuntuiset aseet, suunnittelija Tony Flame kertoo.

-Olemme todella ylpeitä siitä, mitä olemme tehneet aseiden tuntumalle, ulkoasulle, hienosäädöille ja tasapainolle.

Osa uudistuksista on seurausta isompiin yhteenottoihin suunnitellusta Blackout-pelitilasta. Battle royale -pelimuodossa hyödynnetään ballistiikkamallia, jossa ammukset eivät osu maaliinsa välittömästi. Samaa mallia on yhdistetty kuitenkin myös perinteiseen moninpeliin.

-Esimerkiksi konepistoolit on ollut aina vaikeaa tehdä oikein, koska hyvät pelaajat menestyvät niillä myös pidemmillä matkoilla. Hyödynnämme ballistiikkaa betatestissä sen vastapainona ja pitääksemme konepistoolit roolissaan lyhyen ja keskipitkän matkan aseina. Pidemmillä matkoilla ballistiikka astuu kuvioihin ja niillä on hieman hankalampaa osua.

Call of Duty: Black Ops 4:n aseisiin voi ottaa tuntumaa jo tänään alkavassa betatestissä. Betatesti on saatavilla tänä viikonloppuna vain PS4:lle. Ensi viikonloppuna mukaan pääsevät myös Xbox One- ja pc-pelaajat.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa