Burnout-konkarit suunnittelevat henkistä seuraajaa rakastetulle autopelisarjalle

Criterion Games -perustajien uusi pelistudio lupaa henkistä seuraajaa Burnout-sarjalle.

3.10.2015 02:35

Reilu vuosi sitten muodostettu brittiläinen pelistudio Three Fields Entertainment on suunnittelemassa henkistä seuraajaa Burnout-autopelisarjalle. Studio on ilmoittanut aikeistaan virallisella Twitter-tilillään, jossa se on myös pyytänyt pelaajia kertomaan oman mielipiteensä siitä, pitäisikö uuden pelin seurata tyylillisesti enemmän Burnout 2:ta, Burnout 3: Takedownia vai Burnout Revengea.

Three Fieldsin ilmoitus on siinä mielessä mielenkiintoinen, että studion ovat perustaneet aikoinaan Burnout-kehittäjä Criterion Gamesia rakentamassa olleet Alex Ward ja Fiona Sperry. Sarjan tuntemuksesta Three Fieldsilla ei pitäisi olla ainakaan siis erityisesti pulaa.

Burnout Paradisen tapaista avoimen maailman peliä Three Fieldsilta ei tosin kannata odotella. Syynä on studion pieni koko, jollaiselle avoimen maailman pelin tekeminen tulisi olemaan hyvin haastavaa.

Vielä toviin Three Fieldsin Burnout-seuraajaa ei myöskään kannata odottaa kauppoihin. Ensi alkuun studio on vielä julkaisemassa ensi vuoden keväällä ensimmäisen pelinsä, jonka on määrä olla jonkinainen moninpelivetoinen urheilunimike.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa