Destiny 2 saa ensi viikolla koko joukon pelaajien elämää helpottavia uudistuksia, kehittäjä Bungie on paljastanut.

Räiskintäpelin Lightfall-laajennuksessa on luvassa tietenkin uutta sisältöä ja haasteita. Destiny 2 -pelaajat arvostanevat kuitenkin myös elämänlaatua parantavia uudistuksia, joita Bungie on valottanut uudella trailerilla.

Lightfallin julkaisun myötä Bungie helpottaa etenkin hahmon muokkaamista oman pelityylin mukaiseksi. Uudistetun valikkorakenteen ansiosta pelaajat voivat hallita kaikkia varustemodejaan samalta ruudulta, mikä nopeuttaa hahmon optimointia. Pelaajat voivat myös luoda kokonaisia varustesettejä, joita he voivat vaihtaa lennosta pelin aikana. Bungien mukaan uudistusten tavoitteena on ollut tarjota pelaajille mahdollisuus muokata hahmoaan vain parilla napinpainalluksella ja vähentää valikoissa vietettyä aikaa.

Destiny 2: Lightfallin kerrotaan myös edistävän sosiaalista pelaamista uusilla toiminnoilla. Uusi Guardian Ranks -järjestelmä helpottaa muiden pelaajien kokemustason ja kykyjen hahmottamista. Pelaajat voivat myös antaa pelitovereilleen kiitosta jakamalla korostamalla näiden tiimityöskentelyä ja positiivista panosta pelikokemukseen Commendations-järjestelmällä. Järjestelmillä pyritään korostamaan pelkän taidon ohella myös pelaajien positiivista vaikutusta peliyhteisöön.

Destiny 2: Lightfall julkaistaan 28. helmikuuta.

Lisää luettavaa