Bungie: Destiny vetää puoleensa yli kolme miljoonaa räiskijää päivittäin

Destinyssa viettävät päivittäin aikaansa yli kolme miljoonaa pelaajaa, Bungie raportoi. Pelaajien päivittäiset räiskintäannokset eivät myöskään ole aivan siitä pienimmästä päästä.

12.10.2014 15:25

Tällä viikolla on tullut kuluneeksi kuukausi siitä, kun Destiny saatiin kauppoihin. Pelin saamasta varsin vaihtelevasta vastaanotosta huolimatta sillä vaikuttaisi pyyhkivän edelleen myös hyvin, sillä Bungien mukaan Destinya pelaa keskimäärin päivässä 3,2 miljoonaa pelaajaa.

Erityisen säästeliäästi pelaajat eivät vaikuta Destinyssa myöskään räiskivän. Bungien tilastot paljastavat, että keskimäärin yksittäiset pelaajat viettävät Destinyn parissa noin kolmea tuntia päivässä pelaten 1,8 kertaa yhden vuorokauden aikana. Keskimäärin kuukaudessa pelikertoja on kertynyt per pelaaja noin 20,9 kappaletta.

Bungie myös huomioi, että viimeisen kolmen viikon aikana Destinya ovat pelanneet netissä suurempi määrä ihmisiä kuin mitä Halo 3 ja Halo Reach saavuttivat yhteensä vastaavan ajanjakson sisällä. Tämän suhteen sopinee tosin huomioida, että Halojen yksinpeli ei vaadi pelaajiltaan nettiyhteyttä, minkä ohella kummatkin vanhemmista peleistä ovat saapuneet vain Xbox 360:lle.

– Kiitämme teitä pelaamisesta sekä intohimosta ja innostuksesta, jotka ovat tehneet Destinyn yhteisöstä jo niin vahvan. On ollut mahtavaa nähdä pelihahmojenne kääntyvän legendoiksi. Reaktionne ja mielipiteenne ovat auttaneet meitä tekemään Destinysta paremman menneen kuukauden aikana, Bungien yhteisövastaava David Dague summaa studion blogissa.

Pelaaja-lehden arvion Destinysta voi lukaista tuoreesta lokakuun numerosta.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa