Gotham Knights on vahvistunut virallisesti seuraavaksi peliksi Batman: Arkham Originsin tehneeltä WB Games Montrealilta. Pitkään kiusoiteltu peli on odotetusti uusi Batman-aiheinen toimintaseikkailu, joskin tällä kertaa ilman Lepakkomiestä.

Gotham Knights sijoittuu maailmaan, jossa Bruce Wayne on menehtynyt ja näin olleen niin Lepakkotytön, Robinin, Yösiiven kuin Punahupun on otettava vastuulleen Gothamin pääasiallinen suojelu. Ensimmäisen pelikuvan perusteella hyödyntää pohjanaan selvästi monia Arkham-sarjan pelillisiä ideoita, mutta kuten olettaa saattaa, ei sankaruuksia tarvitse harrastaa tällä kertaa yksin. Useiden sankareiden myötä mukana on nimittäin yhteistyöelementti, joka usuttaa pelaajat jahtaamaan rikollisia tiimityönä kunkin eri hahmon erikoisuuksia hyödyntäen.

Kaikkiaan pelaajia voi olla netin välityksellä kerralla kaksi. Sooloilu on kuitenkin samalla aina vaihtoehto.

Ensimmäiset trailerit vahvistavat muun muassa Pakkaherran paluun sekä varmistavat käytännössä huhutun Pöllöjen hovin mukanaolon. Avoimesti tutkittavasta Gothamin kaupungista vuorostaan on luvattu dynaamista ja interaktiivista pelialuetta, jossa liikutaan muun muassa liidellen sekä tarttumakoukun ja moottoripyörän varassa.

Tapahtumiltaan peli ei ole sidoksissa aiemmin nähtyihin Arkham-peleihin.

Gotham Knights julkaistaan ensi vuonna. Peli on matkalla PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lisää luettavaa