Broly ja Bardock mäiskivät pian tiensä Dragon Ball FighterZ -mätkintään

Dragon Ball FighterZin kaksi ensimmäistä taistelijaa alkavat olla taisteluvalmiudessa ensi viikkoa varten.

20.3.2018 21:56

Dragon Ball FighterZ  kaksi ensimmäistä lisäsisältötaistelijaa astuvat areenoille ensi viikolla. Tarkalleen ottaen 28. maaliskuuta ostettavaksi tupsahtavat sekä Gokun isä Bardock että useammassakin Dragon Ball Z -leffassa häiriötä aiheuttanut Broly.

Kumpaakin hahmoa on esitelty toistaiseksi varsin varoen. Lähinnä niistä on molemmista on julkaistu vasta noin puolen minuutin videot, jotka pikaisesti sivuavat hahmojen muutamaa perushyökkäystä sekä näiden superhyökkäyksiä.

Yksittäistä hintaa hahmoille ei ole toistaiseksi annettu. Niiden tiedetään kuuluvan osaksi kuitenkin pelin 35 euron hintaista kauskorttia, jonka on määrä kattaa kaikkiaan kahdeksan lisäsisältöhahmoa. Yhdelle hahmolle kertynee erikseen ostettuna hintaa siis sellaiset viitisen euroa tai hieman enemmän.

Hiljattain Dragon Ball FighterZ vastaanotti myös päivityksen, joka muun muassa viilasi pelin verkkotoimintaa ja lisäsi mukaan mahdollisuuden valita heti pelin käynnistämisen yhteydessä offline-aulan käyttöönsä. Myös uusi Z Union -ominaisuus teki debyyttinsä antaen pelaajille mahdollisuuksia tienata ylimääräisiä palkintoja liittymällä suosikkihahmonsa faniklubiin,

Lisää luettavaa