Breath of the Wildin ja Skyward Swordin kehityksessä avustanut studio hakee henkilöstöä uuteen Zeldaan

Xenoblade-sarjasta tuttu Monolith Soft hakee varsin keskeisiä kehittäjiä uuteen The Legend of Zelda -projektiin.

30.3.2019 12:00

Muun muassa Xenoblade-roolipelisarjasta tuttu Monolith Soft on värväämässä henkilöstöä uuden The Legend of Zelda -projektin kehitykseen.

Niin studion Tokiossa kuin Kiotossa sijaitsevat tiimit ovat toimineet kehitysapuna lukuisissa tuoreemmissa Nintendo-peleissä, kuten Splatoonissa ja Animal Crossing -sarjan peleissä. Kokemusta löytyy myös Zeldasta, sillä Monolithin tiimit ovat avustaneet niin Skyward Swordin, A Link Between Worldsin ja toissavuoden Breath of the Wild -jättihitin kehityksessä.

Raporttien mukaan japaninkielisessä työhakemuksessa etsitään artisteja, ohjelmoijia ja suunnittelijoita lukuisiin varsin keskeisiin kehitysrooleihin. Tämä viittaisi studion olevan aiempaa syvemmällä kehitystyössä, siinä missä Breath of the Wildissa studio auttoi lähinnä pelimaailman suunnittelussa ja rakentamisessa.

Projektin luonteesta ei ole luonnollisestikaan vielä varmuutta. Työhakemuksessa nähdään Skyward Swordista tuttu ajan portti, ja innostuneimmat ovat jo spekuloineet kuvituksen vahvistavan huhumyllyssä pyörivän Skyward Sword –remasteroinnin Switchille. Kuvitus saattaa tosin yhtä hyvin olla vain viittaus studion rooliin alkuperäisen pelin kehityksessä.

Nintendo on jo aiemmin vahvistanut työstävänsä uutta Zelda-peliä, minkä lisäksi yhtiö haki viime vuoden lopulla  uusia kehittäjiä omaan Kiotossa toimivaan The Legend of Zelda -tiimiinsä.

Monolithin kiusoitteleman projektin ohella The Legend of Zelda -sarja jatkuu jo tämän vuoden puolella klassisen Game Boy -seikkailu Link’s Awakeningin täysin uusiksi rakennetulla Switch-versiolla.

Lähde: GamesIndustry.biz, Monolith Soft

Lisää luettavaa