Brasilialaisseurat palaavat FIFA-sarjaan vuoden tauon jälkeen

FIFA 16 tarjoaa jälleen mahdollisuuden pelata virtuaalifutista brasilialaisia seurajoukkueita käyttäen. Aivan ilman rajoituksia tämä ei tosin onnistu vieläkään.

13.9.2015 14:05

Brasilialaiset seurajoukkueet ovat tekemässä paluun tänä vuonna FIFA-sarjaan syyskuun 24. päivä julkaistavan FIFA 16:n myötä.

EA Sportsin mukaan pelattavaksi peli tarjoaa kaikkiaan 16 brasilialaista seurajoukkuetta, joista kukin on varustettu pelissä sekä oikeilla nimillä että myös virallisilla logoilla. Kyseiset joukkueet ovat Atlético-MG, Atlético-PR, Avaí, Coritiba, Chapecoense, Cruzeiro, Figueirense, Fluminense, Grêmio, Internacional, Joinville, Ponte Preta, Palmeiras, Santos, São Paulo ja Vasco da Gama.

Ilmeisesti joukkueiden lisäys on tehty peliin kuitenkin varsin viime tinkaan. Joukkueiden pelaajien oikeat nimet ja todellisuutta vastaavat kasvonpiirteet EA on tuomassa peliin nimittäin erillisen päivityksen muodossa. Sama pätee myös mahdollisuuteen käyttää joukkueiden pelaajia osana FIFA Ultimate Team -tilaa.

Brasilialaisseuroilla pelaaminen ei tule luonnistumaan myöskään ollenkaan FIFA 16:n uratilassa. Halutessaan kyseisten joukkueiden pelaajia on kuitenkin mahdollista palkata muihin joukkueisiin uratilan kauppajärjestelmän kautta.

Viime vuonna kauppoihin saadussa FIFA 15:ssä brasilialaisia seurajoukkueita ei nähty ollenkaan. Syyksi EA antoi puutteelle Brasilian uudistuneet pelaajien lisenssointiin liittyvät käytännöt. Linsessiongelmat koskivat nimenomaan sentään vain paikallisia liigoja. Brasilian maajoukkue löytyi kyllä myös FIFA 15:stä, kuten myös moni kotimaansa ulkopuolella pelaava brasilialaisfutari.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa