Nintendo-pomo Doug Bowser kertoo yhtiön olevan hyvissä väleissä Xbox-valmistaja Microsoftin kanssa.

Microsoftin tiedetään vuosien varrella havitelleen useampaan otteeseen Nintendon ostamista. Suunnitelmat tulivat viimeksi julkisuuteen Microsoftin Activision Blizzard -kaupan yhteydessä, kun oikeudelle toimitetut asiakirjat paljastivat yhtiön jälleen arvioineen mahdollisuuksiaan Nintendon hankkimiseksi itselleen.

Yrityskauppa-aikeet eivät kuitenkaan Bowserin mukaan ole heikentäneet yhtiöiden välejä. Inverse-julkaisulle antamassaan haastattelussa Nintendo of American johtaja kertoi pitävänsä Microsoftia kumppaninaan nyt ja tulevaisuudessa.

– Meillä on mahtavat välit Microsoftin kanssa. Pidämme heitä kumppaneinamme monella tavalla. Sen näkee jo pelkästään Switchiä tarkastelemalla, Bowser kommentoi.

Minecraft on Switchillä ja toimme Banjo Kazooien Super Smash Bros. Ultimateen, ja haluamme jatkaa kumppanuuttamme myös tulevaisuudessa.

Microsoft ja Nintendo syvensivät yhteistyötään osana Microsoftin Activision Blizzard -kauppaa. Yhtiöt paljastivat kaupan valmistelun aikana sitovan kymmenvuotisen sopimuksen, jonka osana Microsoft tuo Call of Dutyn myös Nintendo-konsoleille saatuaan Activision Blizzardin omistukseensa. Kauppa sai sinettinsä äskettäin, joten Nintendo-pelaajat voivat tulevaisuudessa odottaa pääsevänsä myös Call of Duty -räiskinnän pariin.

Lähde: Inverse

Lisää luettavaa