Borderlands-kehittäjien seuraava suuri toimintaeepos saapuu helmikuussa

Uutta Gearbox-peliä pelataan taas ensi helmikuussa. Tuolloin yhdessä 2K Gamesin kanssa studio saa ulos kovin MOBA-henkisen Battlebornin.

7.8.2015 15:40

Gearbox Softwaren uusi pelinimike Battleborn julkaistaan maailmanlaajuisesti 9. helmikuuta, julkaisija 2K Games on vahvistanut. Ajankohta pätee tietysti niin pelin PlayStation 4-, Xbox One- kuin myös pc-versioon, joista 2K on suunnitellut järjestävänsä lähitulevaisuudessa vielä myös avoimen beetatestin.

Saksassa tällä viikolla pidettyjen Gamescom-pelimessujen myötä Battlebornista on tietysti saatu nyt myös uusi traileri. Sisällöltään se tarjoaa varsin yleismaallisen katsauksen niin eri tapoihin pelata peliä kuin myös sen useisiin pelattaviin hahmoihin.

Valmistuessaan Battleborn tulee tarjoamaan pelattavaksi kaikkiaan 25 hahmoa, joista kunkin luvataan olevan hyvinkin omanlaisensa kokemus. Erilaisten hahmojen eroavaisuudella pitäisi olla erityisesti merkitystä pelin verkkopuolella, joka on ottanut paljon vaikutteita Dotan ja League of Legendsin kaltaisista verkkopohjaisista areenamätkinnöistä.

Tähän mennessä Battleborniin paljastettuihin taistelijoihin voi tutustua tarkemmin pelin kotisivuilla.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa