Borderlands-kehittäjä haluaa tuoda lisää viihdettä maailmaan – uusi studio auki Kanadaan

Aiemmin lähinnä Teksasista käsin vaikuttanut Gearbox Software on avaamassa uutta studiota Kanadaan voidakseen vastata studion tuotteiden herättämään suureen kysyntään.

11.12.2015 20:21

Uutta Battleborn-nimikettään hiljalleen kauppoihin valmistellut teksasilaisyhtiö Gearbox Software on avannut uuden studion Kanadaan. Quebec Cityssa asti pelejä on kehittelemässä nyt Gearbox Studio Quebeciksi kutsuttu toimipiste, jonka tarkoituksena olisi tuoda maailman vielä oma AAA-tason videopelinsä.

– Olemme onnekkaita, että maailmalla on runsaasti kysyntää meidän viihdetuotteillemme. Haasteenamme onkin nyt kasvaa voidaksemme vastata tähän kysyntään, Gearbox Softwaren johtaja Randy Pitchford kertoo.

Vetovastuun Studio Quebecista ottavat bisnesvetoisen historian kanadassa omaava Sebastien Caisse sekä aiemmin esimerkiksi Activisionilla taisteellisena johtajana vaikuttanut Pierre-André Déry. Parhaillaan Gearbox yrittää palkata studioonsa ydintiimiä, joka kaipaa vielä esimerkiksi taitelijoita, suunnittelijoita sekä myös vanhempaa tuottajaa laittamaan töitä kunnolla käyntiin.

Tähän mennessä Gearbox on toiminut pääasiallisesti koko 16 vuoden ikänsä juurikin syntypaikassaan Teksasissa. Sieltä käsin maailmaan ollaankin saatu jo niin sekä esimerkiksi Borderlands– että myös Brothers in Arms -sarja. Nykyään Gearbox omistaa jopa myös sellaisia klassikkosarjoja kuin Duke Nukemin ja Homeworldin.

Aiemmin tällä viikolla myös Fallout 4 -kehittäjä Bethesda Game Studios ilmoitti laajentavansa Kanadaan.

Lähde: Gearbox Software

Lisää luettavaa