Borderlands-kehittäjä aloittaa Battlebornin hyvästelyn – keskittyminen siirtyy ”odotettuun projektiin”

Gearbox Software alkaa olla valmis Battlebornin kanssa ja näin ollen se tuntuu keksittyvän aina vain vahvemmin seuraavaan mahdolliseen Borderlandsiin.

17.9.2017 13:15

Gearbox Softwaren paneutuminen Battlebornin kehitykseen alkaa olla päätöksessään. Studion foorumeilla jakamassaan viestissä Battlebornin luova vetäjä Randy Varnell on kertonut, että peliin noin viikko sitten vahvistettu syyspäivitys on viimeinen sisältölisä, jota peliin on suunniteltu.

Vastaisuudessakin ilmaiseksi pelattavissa olevan Battlebornin palvelimet pysyvät kyllä pystyssä, mutta Gearboxin keskittyminen on selvästi kuitenkin jo muualla. Viikko sitten studion johtaja Randy Pitchford vahvisti, että noin 90 prosenttia studion kehittäjistä työskentelee uuden ja odotetuksi kuvaillun projektin parissa. Myös Varnell on puhunut projektista toteamalla, että hänellä on merkittävä rooli sen parissa.

– Olen tehnyt töitä lähes pelkästään Battlebornin parissa vuodesta 2012 lähtien ja tietyllä tapaa sitä ennenkin työskentely on ulottunut aina vuoiteen 2009 asti. Se on ollut pitkä monien hyvien Gearbox-ystävien kanssa jaettu intohimoprojekti, ja olen ylpeä, että olen voinut jakaa sen yhteisömme kanssa, Varnell kirjoittaa.

Mitä todennäköisemmin Gearboxin uusi mysteeriprojekti on seuraava Borderlands-sarjan osa. Sen on kyllä tiedetty painavan hommia myös korttiräiskintäpeliksi kuvaillun uuden Project 1v1 -hankkeen parissa.

Lähde: Gearbox Software

Lisää luettavaa