Gearbox ei ole kyllästynyt tukemaan jo lähes vuoden ikäistä Borderlands 2 -peliään. Osana Australian omaa PAX-tapahtumaa teksasilaisyhtiö on lauantaina ilmoittanut, että sillä on muutamia erilaisia lisäsisältöpaketteja suunnitteilla pelin varalle.

Yksi näistä on noin viisi euroa kustantava Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2. Sen ostajille Gearbox lupaa nostaa hahmojen tasokattoa 11 pykälällä, minkä ohella se tuo mukanaan nimellä Digistruct Peak Challenge -kulkevan tehtäväkokonaisuuden. Tämän myötä peliin pitäisi ilmaantua pelattavaksi uusi alue sekä mahdollisuus tehdä vihollisista aiempaa haastavampia niin sanotun ”ylileveloinnin” myötä.

Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 saadaan hankittavaksi joskus ennen lokakuun loppua.

Toinen luvattu lisäsisältöpaketti kantaa nimeä Headhunter Pack: T.K. Baha’s Bloody Harvest. Se asettaa pelaajat tapaamaan ensimmäisestä Borderlandsista tutun T.K. Baha -hahmon, ja tarjoaa teurastettavaksi myös uuden Jacques O’Lantern -pomon. Pomon kukistamalla pelaajille aukeaa uusia hahmonkehitysmahdollisuuksia.

Headhunter-paketin hintaa ei ole vielä paljastettu, kuten ei myöskään sen varsinaista julkaisuajankohtaa. Näillä näkymin Bloody Harvest ei tule olemaan myöskään ainut laatuaan, vaan Headhuntereita pitäisi piisata enemmänkin tulevaisuudessa.

Yksikään paketeista ei kuulu osaksi Borderlands 2:n kausikorttia.

Ilmainen päivityskin on peliin vielä tulossa. Se tuo mukanaan lisätilaa niin inventaarioon, pelaajien ammusvarastoon kuin myös pankkiinkin. 

Lähde: IGN, Gamespot

Lisää luettavaa