Bloodbornen miljoonamyynnit yllättivät jopa Sonyn itsensä

Bloodbornen hurja suosio löi myös pelin julkaisseen Sonyn ällikällä.

18.5.2015 08:03

Vajaassa kahdessa viikossa miljoonan kappaleen myyntirajapyykin ylittäneen Bloodbornen suosio on yllättänyt jopa julkaisija Sonyn itsensä.

Sonyn Ison-Britannian haaran toimitusjohtaja Fergal Gara kertoi pelialaa bisnesnäkökulmasta tutkailevalle MCV-sivustolle Bloodbornen myyntien lyöneen yhtiön ällikällä. Vaikka pelin kehittäneen From Softwaren aikaisemmat Souls-pelit tunnetaan pelaajien keskuudessa laajalti, ne ovat jääneet pitkälti hypervaikeiden kulttiklassikoiden maineeseen valtavirtaviihteen sijaan.

– Bloodbornen kohdalla käytimme Souls-sarjaa viitekehyksenä ja totesimme, että voimme pärjätä paremminkin. Ja niinhän me pärjäsimme, Gara toteaa haastattelussa.

Garan mukaan Bloodbornen suosio on kuitenkin ylittänyt Sonyn kunnianhimoisimmatkin visiot reilusti. 

– Bloodborne ilmestyi juuri oikeaan aikaan. Laadukas peli julkaistiin suhteellisen hiljaisessa suvantovaiheessa, ja se erottaa PlayStation 4:n loistavasti muista alustoista, Gara pohtii.

Bloodborne julkaistiin yksinoikeudella PlayStation 4:lle 25. maaliskuuta. Pelaajan täyden kymmenen pisteen arvostelun pelistä voi lukea suoraan Pelaajalehti.comista.

Lähde: MCV, DualShockers

Lisää luettavaa