FromSoftwaren kehutun Bloodbornen huhutaan olevan kehitteillä remasteroituna versiona PlayStation 5:lle ja pc:lle.

Käännöksestä vastaisi yhteistyössä taannoisen Shadow of the Colossus -remasteroinnin takana ollut Bluepoint Games sekä Dark Souls Remasteredista vastuussa ollut QLOC. Remasterointi kattaisi entistä tarkemmat tekstuurit ja hahmomallit, nopeammat latausajat sekä 60 ruudun kuvataajuuden ja 4K-resoluution.

Viikonloppuna leviämään alkaneet huhut ovat tosin peräisin aiemmin tuntemattomilta lähteiltä ja ovat siten kyseenalaisia, mutta ne ovat saaneet sittemmin tukea muilta luotettavammilta vuotajilta.

Striimaaja CaseyExplosion käynnisti viikonloppuisen huhumyllyn, kun hän lupasi lahjoittaa sata dollaria hyväntekeväisyyteen saadakseen sisäpiirin tietoja mahdollisesta Bloodborne-remasteroinnista. Hän väitti saaneensa vahvistuksen asiasta pian alkuperäisen viestin jälkeen ja kertoi virallisen julkistuksen olleen alun perin osa viime viikolle tarkoitettua siirtynyttä PlayStation 5 -peliesittelytapahtumaa.

YouTube-kanava PC Gaming Inquisition julkaisi puolestaan videon, jossa tekijöiksi paljastettiin Bluepoint Games ja QLOC. Omia vihjauksiaan on sittemmin antanut myös muun muassa entinen Game Informer -toimittaja ja nykyinen Kinda Funny Games -juontaja Imran Khan, jonka mukaan From-faneilla kelpaa ilon aihetta seuraavaksi pariksi vuodeksi.

Sony, FromSoftware tai muut viralliset tahot eivät ole julkistaneet Bloodbornen mahdollista remasterointia.

Lähde: PCGamesN, Imran Khan (Twitter)

Lisää luettavaa