Blizzardin uutuusverkkopeli eurooppalaisten kokeiltavaksi odotettua aikaisemmin

Ensimmäiset eurooppalaiset eivät joudukaan odottamaan Overwatchin beetaa amerikkalaisia kauempaa, kiitos odotettua nopeammin sujuneiden palvelinvalmistelujen.

24.10.2015 01:42

Blizzardin uutuusverkkopeli Overwatch saadaankin beetamuodossa eurooppalaisten testiin odotettua aikaisemmin.

Yhtiö on pelin kotisivuilla tiedottanut, että pelin testipalvelimien asettelu Eurooppaa varten on onnistunut suunniteltua aikaisemmin, minkä myötä ensimmäiset eurooppalaiset voivat testata peliä jo lokakuun 27. päivä alkaen. Alkujaan vasta vain amerikkalaisten oli tarkoitus päästä mukaan peliin kyseisenä päivänä.

Mikäli Overwatchin testaus kiinnostaakin, voi testaajaksi ilmoittautua Battle.netin kautta. Huomioida kuitenkin kannattaa, etteivät aluksi kaikki innokkaat tule pääsemään mukaan räiskimään. Blizzard päästä pelin ydintestaajaksi aluksi vain hyvin rajatun määrän ihmisiä, joiden tarkoituksena on pureutua Overwatchin pelilliseen antiin, kuten kartta- ja hahmotasapainoon.

Kuitenkin aina silloin tällöin Overwatchista tullaan vielä järjestämään myös eräänlaisia testausviikonloppuja. Noihin aikoihin peliin päästetään hetkeksi tavanomaista enemmän testaajia, jolloin Blizzard voi koetella muun muassa pelin teknistä vakautta.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa