Blizzardin uuden Overwatch-verkkopelin beetatestailu on käynnistymässä

Blizzard alkaa olla valmis käynnistämään uuden Overwatch-pelinsä beetatestailut. Ensimmäisenä räiskimään pääsevät tosin vasta jenkit.

14.10.2015 17:34

Blizzard on päästämässä hiljalleen pelaajia mukaan testaamaan upouutta Overwatch-räiskintäpeliään.

27. lokakuuta alkaen yhtiö on lyömässä käyntiin pelin suljetun beetatestausvaiheen, johon alustavasti otetaan mukaan vain hyvin rajattu määrä amerikkalaisia. Blizzardin suunnitelmissa on kuitenkin laajentaa testaajamäärää koko ajan hiljalleen päästäen lopulta myös eurooppalaisia ja aasialaisia mukaan räiskimään.

Suljettujen testien tarkoituksena on erityisesti kartoittaa pelaajien mielipidettä Overwatchin pelillisestä annista, kuten hahmoista ja kartoista.

Suljetun testauksen rinnalla Blizzard on esittelemässä lisäksi ajoittain myös joukon erilaisia beetatestausviikonloppuja. Niiden tarkoituksena on aina silloin tällöin päästää mahdollisimman paljon pelaajia kerrallaan kokeilemaan Overwatchia rajoitetun aikaa, jotta pelin teknistä puolta, kuten palvelimien kuntoa, voitaisiin koetella. Ensimmäinen näistä on käynnistämässä marraskuussa hieman Blizzardin oman BlizzCon-tapahtuman jälkeen.

Kiinnostuksensa beetatestailusta voi osoittaa Blizzardille Battle.netin kautta.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa