Blizzardin peruuttama StarCraft: Ghost palasi julkisuuteen – uutta pelikuvaa vuotanut

StarCraft: Ghostista on saatu taas muistutus tuoreen vuodon myötä.

17.2.2020 19:36

PlayStation 2:lle, alkuperäiselle Xboxille ja GameCubelle aikoinaan työn alla olleesta StarCraft: Ghostista on ilmaantunut uutta materiaalia katsottavaksi nettiin. Näytille on saatu erityisesti videokuvaa, jonka on raportoitu olevan peräisin vanhasta kehitysyksiköstä löytyneestä pelin versiosta, joka on sittemmin levinnyt netissä eteenpäin laajemminkin.

Useita nettivideoita on vedetty jo pois näkyviltä, mutta kirjoitushetkellä ainakin oheinen seitsemän minuuttia pitkä pätkä on yhä näkyvillä. Siinä tarjolla on pikainen silmäys peruspelikuvaan, jossa Ghostin päähenkilö Nova tutkiskelee niin ympäristöjä kuin torjuu muutamia vihollisuhkiakin.

Ihan pelkkiä ruutukaappauksiakin pelistä on tullut tarjolle.

Nähtäväksi jää, mikäli pelistä irtoaa vuodon myötä hiljalleen vielä huomattavasti enemmän yksityiskohtia ja silmäiltävää.

StarCraft: Ghost oli alun perin vuonna 2002 julkistuksensa saanut peli, joka lopulta peruuttiin muutamaa vuotta myöhemmin. Hankkeen kohtaloksi muodostui muun muassa World of Warcraftin menestys, jonka tukemiseksi Blizzard halusi keskittää resursseja. Konsolisukupolven vaihdos ja sen vaatimat resurssipanostukset vaikuttivat myös pelin hylkäämiseen.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa