Blizzardin MOBA-peli Heroes of the Storm pian Eurooppaan

Heroes of the Stormin seuraava päivitys tuo pelin alfan virallisesti Eurooppaan asti. Mukaan voit hakea nyt.

20.6.2014 16:53

Verkkoareenamätkintä Heroes of the Storm on alfatestauksensa osalta saapumassa piakkoin virallisesti myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Kehittäjä Blizzardin mukaan pelin matka Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan, Kaakkois-Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin alkaa sen seuraavalla suuremmalla päivityksellä.

Blizzard ei ole vielä antanut tarkkaa päiväystä uuden päivityksen julkaisulle. Tiedossa kuitenkin jo on, ettei Heroes of the Stormin testaus ole varsinaisesti tapahtumassa vielä täysin avoimessa ympäristössä. Voidakseen potentiaalisesti päästä mukaan testailuun, on pelaajien käytävä luomassa beeta-käyttäjätili Battle.net-tunnuksillaan.

Beeta-tilin voi luoda itselleen Battle.netin kotisivuilla esimerkiksi tämän linkin takaa. Tilin luonnin yhteydessä Blizzard suorittaa kaikille hakijoille järjestelmätarkastuksen. Kun tili on luotu, ilmoittaudut Heroes of the Stormin alfaan ruksaamalla pelin Battle.netin tarjoamasta listasta.

Blizzard huomauttaa, ettei alfaa varten olla luomassa minkäänlaisia pääsyavaimia ainakaan toistaiseksi. Mikäli netissä tulee näin ollen vastaan tarjouksia pääsyavaimiin liittyen, on niihin syytä suhtautua varauksella.

Yhdysvalloissa Heroes of the Storm on ollut testauksessa viime maaliskuusta alkaen. Peli pyrkii haastamaan League of Legendsin ja Dota 2:n tapaiset MOBA-suosikit tarjoamalla pelikokemuksen, joka on paikoin hieman virtaviivaistetumpi kuin useat muut hankalan oppimiskäyrän omaavat genren pelit.

Valmistuessaan Heroes of the Storm on ilmaispeli. Peli näin ollen tarjoaa mahdollisuuden ostaa esimerkiksi uusia hahmoja käyttöönsä oikeaa rahaa hyödyntämällä. Pelissä ansaittavalla virtuaalisella valuutalla hahmotarjontaa pääsee kuitenkin myös laajentamaan.

Ohessa Heroes of the Stormin alfaa esittelevä video viime maaliskuulta.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa