Nyt se tapahtuu: Blizzardin ilmaispeli Hearthstone julkaistaan virallisesti

Hearthstonen on tullut jälleen aika päivittyä, mutta tällä kertaa hieman merkittävämmällä tavalla. Tuoreen 1.0.0.4944-paikkauksen myötä peli jättää hyvästit beetavaiheelleen.

11.3.2014 23:35

Ilmaiseksi pelattava virtuaalikorttipeli Hearthstone: Heroes of Warcraft on aloittanut irtautumisensa beetavaiheestaan. Kehittäjä Blizzardilla pelin koetaan olevan nyt sekä sisällöllisesti että teknisesti siinä kuosissa, että he ovat valmiita kutsumaan Hearthstonea tuotteeksi, joka on julkaistu virallisesti.

Siirtymä beetasta valmiiseen tuotteeseen tapahtuu uusimman 1.0.0.4944-päivityksen myötä. Päivitys on parhaillaan saatavilla Yhdysvalloissa, mutta Blizzard pyrkii paraikaa saamaan sitä ulos myös muillekin alueille. Euroopassa päivitys voidaanpi siis nähdä keskiviikkona aamuyöstä.

Tuore päivitys korjaa pelistä luonnollisesti joukon erinäisiä bugeja ja korjaa tasapainoa, mutta tuo mukana myös uusia ominaisuuksia, kuten Ranked-menestyksestä saatavat palkinnot. Yksityiskohtaisen listan lisistä löytää Hearthstonen kotisivuilta.

Hearthstone julkistettiin aika tarkalleen ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Blizzardin ensimmäinen varsinainen ilmaispeli on ollut Euroopassa avoimessa beetatestauksessa viime tammikuusta alkaen, mutta toki jo sitäkin ennen monilla on ollut monenlaisia mahdollisuuksia pelata peliä jo pidemmänkin aikaa. Pitkin tätä aikaa peliä on voinut tukea mikromaksuin, mikä jatkuu tulevaisuudessakin.

Parhaillaan Hearthstone on saatavilla Windowsille ja OS X:lle iPad-version siintäessä myös horisontissa. Ajan myötä peli on määrä saada vielä lisäksi Android-laitteille, iPhoneille ja Windows-tableteille.

Lähde: Blizzard, Hearthstone (Twitter)

Lisää luettavaa