Overwatchin seuraava uusi karttakokonaisuus Blizzard World alkaa olla valmis siirtymään kaikkien pelaajien ulottuville. Jo parisen kuukautta pelin testipalvelimilla eläneen kartan on vahvistettu ilmestyvän ilmaiseksi pelin jokaiseen versioon 23. tammikuuta.

Marraskuun BlizzCon-tapahtumassa alunperin paljastettu Blizzard World on hybridikartta, eli se käynnistyy Assault-tyyppisellä valloituspäämäärällä ja siirtyy siitä sitten Escort-tyylin saattamistehtävään. Muihin karttoihin nähden Blizzard World tekee huomionarvoisen lisäksi se, että se on ujutettu täyteen viittauksia Blizzardin pelihistoriaan.

Samaan aikaan uuden kartan kanssa Overwatch näyttäisi saavan joukon uusia asusteita. Näistä osa on jo ennalta tupsahtanut julkisuuteen, ja kuten odottaa saattaa, on piisaa niissäkin viittauksia muihin Blizzardin peleihin. Niitä voi ihmetellä alta lyötyvästä galleriasta.

Luonnollisesti Blizzard Worldin ja uusien asusteiden pitäisi olla vasta alkua uudelle Overwatch-sisällölle tänä vuonna. Heti vuoden alussa pelin vetohahmo Jeff Kaplan lupaili, että tänäkin vuonna peliin kelpaa odotella uutta sälää aina tuoreista kartoista ja hahmoista erilaisiin erikoistapahtumiin.

Lisää luettavaa