Blizzard vihjailee Overwatchin seuraavasta sankarista

Blizzard on julkaissut Overwatchin kotisivuilla uuden peliuniversumiin sijoittuvan haastattelun, joka saattaa antaa vihjeitä tulevasta sankarista.

22.2.2017 15:19

Blizzard on julkaissut Overwatchin kotisivuilla uuden blogimerkinnän, joka on herättänyt epäillyt pelin seuraavasta sankarista.

Sivuilla on peliuniversumin sisäinen haastattelu 11-vuotiaasta robotiikan ihmelapsesta Efi Oladelesta, joka kertoo olleensa kiinnostunut roboteista ja keinoälystä lapsesta saakka. Hänen toiveensa on ”rakentaa jotain, joka pitää meidät turvassa, kuten uusi OR15”. Toistaiseksi hänen uusin projektinsa on kuitenkin salaisuus.

Huhut ovatkin pyörineet niin Efi Oladelen kuin jo aiemmin vihjaillun Doomfistin ympärillä. Tuoreimpien viserrysten mukaan Oladele saattaisikin vastata pelin uudesta Omnic-sankarista, josta muodostuisi lopulta uusi Doomfist, ellei tyttö itsessään ole pelin seuraava sankari.

Kolmas vaihtoehto on jo tammikuussa 4Chanissa julkaistun vuodon pohjalta kokonaan uusi Omnic-hahmo, jolla ei ole mitään tekemistä Doomfistin kanssa. Tuolloin vuotaja julkaisi pelistä muutamia huhuja, joista muun muassa Lunar New Year ja sen sisältämä uusi Mei-vaatetus osuivat täysin nappiin. Hänen mukaansa pelin seuraava hahmo olisi naispuolinen, nelijalkainen Omnic-robotti Anchora, jota hän epäilee uudeksi Tank-luokan hahmoksi. Tämä kävisi hyvin yhteen Oladelen haastattelun kommenttien kanssa.

Pelistä vastaava Jeff Kaplan kirjoitti Overwatchin foorumeilla alkuviikosta, ettei pelin 24. sankari ole se, joksi me luulemme hänen olevan. Tuolloin huhut olivat pitkälti keskittyneet Doomfistin ympärille.

Lähde: Overwatch, Reddit

Lisää luettavaa