Blizzard puolustaa Diablo III:n tietoturvaa – Mikään järjestelmä ei ole täydellinen

Diablo III:n kehittäjä Blizzard puolustaa uutisotsikoihin noussutta tietoturvaongelmaa. Heti pelin julkaisun jälkeen pelaajat ovat joutuneet hakkeroinnin kohteeksi, menettäen tiliensä hallinnan ja virtuaaliomaisuutta.

30.5.2012 06:26

Diablo III:n kehittäjä Blizzard puolustaa uutisotsikoihin noussutta tietoturvaongelmaa. Heti pelin julkaisun jälkeen pelaajat ovat joutuneet hakkeroinnin kohteeksi menettäen tiliensä hallinnan ja virtuaaliomaisuutensa.

Blizzardin mukaan hakkeroitujen tilien määrä on erittäin pieni. Kehittäjä-julkaisija vakuuttaa, että Battle.net ja sen serverit pysyvät edelleen turvallisina.

– Muutamien viimepäivien aikana pelaajat ovat huolestuneet Battle.netin mahdollisesta tietoturvaongelmasta, yhteisövastaava Nethaera kirjoitti.

– Tehdään heti aluksi selväksi, ettei Battle.net tai Diablo III:n serverit ole vaarantuneet. Lisäksi on tähdennettävä, että asiakaspalveluumme tulleiden ilmoitusten määrä pelitilien mahdollisesta joutumisesta vääriin käsiin on erittäin pieni.

– Kaikista tutkimistamme vaarantuneista Diablo III -tileistä yksikään ei ole ollut tili, johon on liitetty fyysinen tai ohjelmallinen Battle.net -autentikaattori. Emme myöskään ole törmänneet yhteenkään tapaukseen, jossa tietomurtoa ei olisi tehty muulla kuin tavanomaisella tavalla, eli kirjautumalla pelin sisään käyttäjätunnus ja salasana syöttämällä.

– Loppujen lopuksi mikään turva ei ole sataprosenttinen, mutta fyysinen ja ohjelmallinen Battle.net -autentikaattori ovat erinomaisia keinoja vahvistaa tietoturvallisuutta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa