Blizzard Entertainment on pahoitellut virallisesti World of Warcraftin hiljattaisia ongelmia. Viime torstaina tapahtuneen pelin uuden Warlords of Draenor -laajennuksen julkaisun myötä varsinkin pelin palvelimet ovat olleet kovilla ja näin ollen monet pelaajat ovat joutuneet sietämään muun muassa yhteysongelmia ja pitkiä palvelinjonoja.

Blizzard onkin nyt luvannut hyvittävänsä heikon julkaisun yhteisölleen. Mikäli pelaajalla on ollut aktiivinen World of Warcraft -tilaus voimassa marraskuun 14. päivä, on Blizzard myöntämässä tälle ylimääräistä peliaikaa viiden päivän edestä.

– Toivoisin myös, että hyväksytte anteeksipyyntöni ettekä menetä uskoanne meihin. Monien teistä antamaa tukea on arvostettu suuresti näiden haasteiden keskellä. Olemme erittäin kiitollisia, että voimme olla osa näin intohimoista yhteisöä. Me rakastamme World of Warcraftia ja olemme erittäin ylpeitä tästä laajennuksesta, joten tälläinen kompurointi on ollut pettymys meille kaikille, World of Warcraftin vastaava tuottaja J. Allen Brack saneli faneille pelin foorumeilla.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa