Blizzard myllää Overwatch 2:ta – iso uudistus sai faneilta tyrmäyksen jo ennen julkaisuaan

Overwatch 2:n tasapaino menee uusiksi seuraavalla kaudella.

13.1.2024 20:00

Blizzard on paljastanut merkittävän uudistuksen Overwatch 2:n seuraavalle kaudelle.

Overwatch 2 -ohjaaja Aaron Keller on kertonut studion tekevän joukon uudistuksia pelin yhdeksännellä kaudella. Ensimmäinen paljastettu iso muutos sai pelin faneilta tiukan vastaanoton heti Kellerin ilmoituksen jälkeen.

Keller kertoi blogipäivityksessään Blizzardin aikovan uudistaa hahmojen parantamista osana yhdeksännen kauden muutoksia. Jatkossa Overwatch 2:ssa kaikkien hahmojen terveys palautuu itsestään. Tähän asti vain tukihahmoilla on ollut passiivinen parannuskyky, mutta myös vahinko- ja tankkihahmojen kerrotaan saavan kevennetyn version terveyttä parantavasta kyvystä.

Ohjaajan mukaan muutoksen tarkoituksena on tehdä Overwatch 2 -pelikokemuksesta miellyttävämpi myös silloin, kun joukkuetoverit eivät puhalla yhteen hiileen täydellä teholla. Studion pyrkimyksenä on myös lievittää tukihahmojen painetta tiimikaveriensa hengissä pitämisestä tarjoamalla pelaajille keinoja oman terveytensä hallintaan. Keller kertoo kuitenkin, että Blizzardin tarkoituksena on edelleen pitää kiinni tiimistrategiasta Overwatchin ydinpiirteenä uudistuksesta huolimatta.

Keller vastasi myös blogin nostattamaan pelaajapalautteeseen sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi muutoksen olevan vain yksi osa seuraavalle Overwatch-kaudelle kaavailluista muutoksista, joita studio aikoo esitellä tarkemmin lähempänä kauden alkua. Keller totesi myös tehneensä virheen kerrottuaan passiivisesta terveyden palautumisesta irrallaan muista Overwatch 2 -uudistuksista.

Overwatch 2:n yhdeksäs kausi käynnistyy 20. helmikuuta.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa