Blizzard muutti Hearthstonen tavernamähinät sankarilliseksi – ja väliaikaisesti maksulliseksi (päivitetty)

Hearthstonen uusin Tavern Brawl -kokemus on jälleen kerran tavanomaista poikkeuksellisempi tapaus, sillä siihen ostallistuminen maksaa pian rahaa.

19.10.2016 08:15

Blizzard on ryhtymässä jälleen tavanomaista kokeilullisemmaksi Hearthstonen viikottain vaihtuvan Tavern Brawl -tilansa kanssa. Lähitulevaisuudessa tilaan osallistuminen on ensinnäkin maksullista (9,99€/ 1000 kultaa) ja se muistuttaa rakenteeltaan huomattavasti Hearthstonen tavanomaista Arena-tilaa.

Blizzard kutsuu kokonaisuutta Heroic Tavern Brawliksi ja siinä ideana olisi rakentaa omista korteista pakka, jolla tarkoituksena olisi pystyä voittamaan mahdollisimman monta ottelua ennen kuin häviö osuu kohdalle kolme kertaa. Maksimissaan voittoja voi kerryttää tilassa 12 kappaletta, jolloin haltuunsa saa niin kolme kultaista legendary-korttia, roiman kasan kultaa ja Arcane Dustia sekä 50 korttipakausta. Toki vähemmilläkin korteilla tarjolla pitäisi olla myös joitain palkintoja.

Heroic Tavern Brawlilla Blizzard on kertonut pyrkivänsä kosiskelemaan juurikin Hearthstonen kilpahenkisempää pelaajakuntaa. Kehittäjät toteavatkin ymmärtävänsä täysin, jos se ei ole kaikkien mieleen. Tästä syystä tapahtumaa seuraavalla viikolla luvassa on tuttuun malliin jälleen jonkinlainen toinen tavernamähinäkokemus.

Päivitys 19.10. kello 11.10: Blizzard on erikseen tarkentanut, ettei Heroic Tavern Brawl tapahdukaan vielä tällä viikolla, vaikka se nyt paljastettiinkin.

Lisää luettavaa