Blizzard Entertainment lupaa helpotusta Diablo IV -pelaajien varastonhallintaongelmiin.

Viime kuussa julkaistun Diablo IV:n kehittäjät kertoivat tällä viikolla järjestetyssä livestriimissä kuulleensa pelaajien huolet varastotilaan liittyen. Uusien varusteiden ja varusteita tehostavien esineiden kerääminen on olennainen osa Diablo-pelikokemusta, mutta rajallinen varastotila edellyttää pelaajilta säännöllisiä tyhjennyskäyntejä.

Ohjaaja Joe Piepora kertoi pelin ensimmäisen kauden antia esitelleessä Diablo IV -lähetyksessä Blizzardin suunnittelevan jo helpotuksia varastonhallintahuoliin. Pieporan mukaan tiimillä on hyvä suunnitelma tilanteen korjaamiseksi, mutta varsinainen ratkaisu ei ole aivan yksinkertainen. Vaikka kehittäjät haluavat pelaajien tavoin ongelmaan nopeaa helpotusta, vaatii sen toteuttaminen aikaa.

– Pyrimme etenemään nopeasti näiden asioiden kanssa, mutta osa niistä on teknisesti haastavampia toteuttaa kuin toiset, Piepora kertoi.

Pieporan mukaan Blizzard pyrkii kuitenkin toimimaan nopeasti varastonhallintahaasteiden ja muiden Diablo IV:n kehityskohteiden toteuttamiseksi.

– Pyrimme kuumeisesti tekemään parhaan mahdollisen version Diablo IV:stä niin nopeasti kuin se on mahdollista tehdä.

Diablo IV:n uudistusten seuraava vaihe alkaa pelin ensimmäisellä kaudella, jonka vahvistettiin käynnistyvän 20. heinäkuuta. Tarkemmat yksityiskohdat ensimmäisen kauden uudistuksista voit lukea täällä

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa